Kiárusítás

Ft40 669

Ft49 598

Gyűjtemény Kínai kormány által kiadott Kígyó Éve(2013) sokszínű érme ,Ezüst kígyó tánc,Klasszikus Gyűjtemény,30 darab(Set)

Mondd el a véleményed

2013 a Kínai Új Év a Kígyó , a Kínai kormány kiadott egy sor ezüst emlékérmék,"Kígyó" minta,a Kínai kormánynak a gyűjtemény tanúsítvány hatóság,nagyon nagy gyűjtemény értékét.

A Kínai ember Chong kígyó szokásokat, a régmúlt időkre vezethető vissza, több ezer évvel már a folklór.Év a Kígyó, vagy sikeres Új Évet, az Év a Kígyó, hogy minden jó szerencsét. Az ősi Kínai mitológiában, van egy csomó ember első kígyó isten. Legenda a Nu Wa "beállíthatjuk, hogy a házasság",Fuxi rendszer temetés ", a régiek Bong, hogy Ők, mint" az isten a házasság ". Fuxi a "festmény pletyka", "tanítani az embereket, hogy a bérlő, hogy a halak", "vadászat", a "take az áldozat (bushmeat) díjat, valamint a konyha. Hozzátette, "Nuwa kiemelkedő sheng", "a Fuxi Sisang Joseph, elsápad talaj Xun", így hangszerek, Xing zene, így ősök azt mondta nekik, hogy "hatalom a nap, a hold" látható kígyó szent szemében az ősök. nemes, tiszteletben tartása.

Szállítás

Csak A Levegő

Össze szállítási kedvezmény

Ha veszel több elem,lehet, hogy egyes kedvezményes ár szállítás.

2--5 elem 5% szállítás

>5 elem 10% - os szállítás

Politika Vissza

Ha kap nem megfelelő vagy sérült elemek adok önnek visszatérítés.Azonban visszatért, s cseréje csak akkor fogadható el, 15 napon belül a számlát.Postaköltség vissza nem térítendő, mind a hozamok, valamint a cseréket.

Minden visszatér elemeket kell tartalmaznia eredeti csomagolásban vannak, elfogadható állapotban van . Mi

nem fogad el semmilyen használt, mosott vagy sérült termékek. Kérjük, e-mail minket érint a

visszatérés vagy csere.

Címkék: érme, érmék, tánc, tánc, coins silver, Olcsó érme, érmék, Magas Minőségű, tánc, tánc, Kínai érme, ezüst Szállítók
Csomag Méret 50cm x 40cm x 30cm (19.69in x 15.75in x 11.81in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 2.8kg (6.17lb.)
Méret 40cm(l)*32cm(w)*8 cm-es(h)
Anyag Fém
Márka Név edmoogrel

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek