Kiárusítás

Ft2 356

A Diákok Jelen Műhely, Tudomány, Oktatás Játékok Is Eladtad Az Ant Farm, Háziállat Hangya Queens

Mondd el a véleményed

Cím Diákok Jelen Műhely, Tudomány, Oktatás Játékok is eladtad Az Ant Farm, Háziállat Hangya Queens Színes besorolás Ég kék, fehér, rózsaszín, lila, zöld, sárga

Megjegyzés: ez a termék, a belsejében a gél környezetvédelmi algin ehető jelly. Kolloid tartalmazza a különböző tápanyagot, illetve a nedvességet szükséges a túlélés, mint a hangyák, s a hangyák után nem kell etetni őket ismét meg kell tennie, hogy ásni a szabadidőmben, kommunikáció, élelmiszer stb. Tárgyak életét éli túl az első az, kell a víz, ezért a terméket a kolloid már foglalt, a hangya, a nedvesség, meg kell élni a szállítás módja miatt az oka, hogy az áru csomagolása zárt, külső-belső hőmérséklet-különbség termel egy kis nedvesség benne a víz, ez normális jelenség, pénzt, hogy nyissa ki a fedelet, egy király, egy fél nap is futhat keresztül a közvetlen fel a hangyák.

1, a termék anyaga: akril + gél

2, méret: nagy labirintus, szélessége 13 x 3 x 10,8 CM

3, termék színe: kék, zöld, sárga, mei piros, lila, sárga, stb. Opcionális

4, a termék konfiguráció: egy specifikáció, valamint egy nagyító

5, adagolás, gél igényes, magas átláthatóság, de nem rövid a súly!

6, a gél lehet többször használt, a tartályban is oldott a mikrohullámú sütő, a tartály nem deformáció után refusion új.

7, a hangya labirintus normális gyártó termelés, a termék a belső, mind a külső csomagolás csak egy szót - nagyszerű! Mivel a játék két, illik!

9. képek a film (beleértve a hangyák), a boltba, a hangya labirintus értékesítő gyártók boltok, elsődleges forrás, a legfelsőbb szolgálat, top minőség! Különleges emlékeztetni, válassza ki, expressz szállítás, kifejezni a közlekedési mód az ügyfelek, mert a bolt nem kontrollálható tényezők, meghalni bolt nem felelős adja ki újra a hangyák, ó! Megint vevő jel vétele után STH ó, azok után, ellenőrizze, mielőtt az átvételi elismervény aláírását követően problémák (beleértve a halál probléma), nem felelős a boltban. Például a jele az, amikor találtam semmilyen probléma, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, hogy megoldja.

Címkék: pet hangya, hangyafészek, ant farm, Olcsó pet hangya, Magas Minőségű hangyafészek, Kína ant farm Szállítók
Csomag Súlya 0.4kg (0.88lb.)
Készülék Típus darab
Csomag Méret 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Márka Név ZSTPETFARM
Méret XL
Típus rovarok
Színes Besorolás Ég kék, fehér, rózsaszín, lila, zöld, sárga
Anyag Műanyag

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek