Kiárusítás

Ft88 347

Kiegyensúlyozott Armatúra Csillapító Csappantyú wobblerek Knowles Elektronika Akusztikus Shure Westone UE Fülhallgató, Audio Kábel

Mondd el a véleményed

Elem Állapot: Új, anélkül, hogy a lakossági csomag.

Ez a tétel teljesen új. Zöld nagyfrekvenciás Csillapító egység Dugók Csappantyú Knowles Elektronika Akusztikus .

mint az ár, ez a lista,

A csillapítási alkalmas a fülhallgató cső, amely Átmérő:2 mm.

Beérkezése után a szűrőt, akkor javasoljuk, hogy először telepíteni a fülhallgató katéter szóbeli meghallgatás, ragadt szűrő lehet a fél, meg kell tennie a hálózati szemben a fülhallgató hangszóró egység, azt hiszem, hang elégedett meg előre a katétert, vagy közvetlenül töltött be a katétert felfedezése után a hang elégedetlenség, nehéz újra távolítani. Ha az anti - fel, vegye ki a törmelék.

Ezen kívül, ha a fejhallgatót hosszú ideig nem csere, szűrő, általában egy új képernyő jelenik meg magas frekvenciát növeli sok, ez azért van, mert az eredeti háló több vagy kevesebb van tiltva, a csillapítási együttható lesz nagy, ha nem tud szokni az új szűrő, akkor válassza ki a több csillapítási együttható.

Fém gyűrű a lengéscsillapítás lehet ismételni kitermelés telepítés, a műanyag nem, mint ez. De Egy vagy két alkalommal nem jelent problémát, de több műveletek műanyag gyűrű lesz terjeszkedés viselni, mert az eszköz, kártya élő fal képes átlyukasztani a szűrő.

Ez a fizetési módszer különlegessége, hogy a Nagykereskedelmi ügyfél.

A behozatali vámokat, adókat, díjakat nem tartalmazza a termék árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.

Kérjük, ellenőrizze az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog megelőzően sor kerül.

Minden elem szállítjuk ki EMS express vagy regisztrálj csomagot.Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet.

Megjegyzés: Ezt a napirendi pontot szállított a kínai a termék szállított belül 3-10 nap után fizet.

Általában ez lesz 7 15 napon belül, hogy a legtöbb országban a fogadó.

Nemzetközi szállítási igényel bonyolultabb szállítási eljárások, például mindkét országban a vámon . talán, hogy hosszabb ideig a tételek megérkezik a végső úticél.

Így ha ez a tétel kérjük, adja meg 5 csillag postaköltség idő, hogy a hajó a terméket 3 napon belül .

Bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, akkor kapsz egy válasz számított 1 munkanap

Ha a tétel hibás, kérem, szóljon után 5 napon belül megkapja a tételek .Az elemet, majd visszatért az eredeti állapotába, annak érdekében, hogy vissza helyére . Vevő felelős a szállítási költség ha a szállítás a termékeket.

Ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra. kérjük, tudassa velünk, mielőtt elhagyja semmilyen negatív visszajelzést, vagy nyílt vitákat kérlek, adj egy lehetőséget, hogy megoldani az eközben felmerülő problémákat, majd megpróbáljuk a legjobb, hogy megfelel a követelménynek.

Címkék: knowles csappantyú, akusztikus csappantyú, kábel shure, Olcsó knowles csappantyú, Kiváló Minőségű akusztikus csappantyú, Kína kábel shure Szállítók
Készülék Típus sok (100 db/lot)
Csomag Súlya 4.0kg (8.82lb.)
Csomag Méret 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
szín Arany
Csomag No
Elem Típusa Adapter
Modell Száma sb
Márka Név lunashops
Méret no

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek