Kiárusítás

Ft61 843

Ft312 160

20mm húst csíkokra szeletelő gép, egyesült KIRÁLYSÁG , ha a szállítás által kifejezett teljes ár 1235USD, ha a CFR által tenger 1060USD Mauritius

Mondd el a véleményed

20mm húst csíkokra szeletelő gép, egyesült KIRÁLYSÁG ,

ha a szállítás által kifejezett teljes ár 1235USD, ha a CFR által tenger 1060USD Mauritius

A describtion a 20mm húst csíkokra szeletelő gép UK 1 Vágás marhahús szeletek, csíkokra, majd kockákra 2

A méret szeletelt húst lehet úgy döntött, az ügyfél igényei szerint lesz. 3

Ez a könnyen kezelhető, csak egy ember lehet teljes. 4

Ez a rozsdamentes acélból készült, így a biztonsági elég szép. 5

Ez egy nagy hatékonyságú, ez egy jó segítő hús feldolgozás

Paraméterek 20mm húst csíkokra szeletelő gép BRIT Modell Kn20mm Hús Marhahús Funkció Vágás marhahús szeletek, csíkokra, majd kockákra Feszültség 220V Csík Vastagsága 20mm G. W. 40kg Méret Termék 380*280*720 mm Méret-Csomag 440*3850*770mm

Kérjük, megjegyezte alábbi információkat, mielőtt a megrendelés!!!

1, Ha úgy dönt, hogy " a Hajózás a tengeren ", segítünk, hogy gondoskodjon a szállítmány a tenger adja a legközelebbi kikötő!

- Ha a hajózás a tengeren, az ajánlatunk alapján a CNF kereskedelmi feltételek! Ez azt jelenti, hogy, miután megérkezett rendeltetési kikötő, a vevő fizetni kell a rendeltetési kikötőben díjak (pl. terminál kezelési költséget, dokumentumok díjak, tárolási díjak, stb), adó -, hogy a vámkezelés, majd vedd fel az árut egyedül.

- Ha a hajózás a tengeren, nincs nyomon követési számot, de a fuvarlevél száma (fuvarlevél által kiállított hajózási társaság, a szállítási igazolás)

- Ha a hajózás a tengeren, szüksége van mintegy 10~60 napon belül érkezik, más ország különböző szállítási idő. Ha szeretné tudni, hogy pontosan az időt, kérjük, forduljon az eladóhoz.

- Ha úgy dönt, hogy a szállítmány a tengeren, de az ország található, belvízi, hogy rakják a szállítás során, néha kell a vámkezelés a rakják kikötő.

2, Ha meg válassza a " Szállítási repülővel ", segítünk, hogy gondoskodjon a szállítás repülővel, majd szállítani a legközelebbi reptérre!

- Ha a szállítmány repülőgéppel, érkezés után a reptérre , a vevőnek nem kell adót fizetni, hogy a vámkezelés, majd vedd fel az árut egyedül.

- Ha a szállítás repülővel, nincs nyomon követési számot, de ez a légi fuvarlevél számát (légúti bill által kiállított hajózási társaság, a szállítási igazolás)

- Ha a szállítás repülővel, meg kell körülbelül 4~10 napon belül érkezik, más ország különböző szállítási idő. Ha szeretné tudni, hogy pontosan az időt, kérjük, forduljon az eladóhoz.

- Ha a szállítmány repülővel, hűtőközeg, majd eltávolították a szállítás előtt, mert tilos a gépen. Szóval, meg kell tölteni a hűtőközeg használata előtt, további részletek értesítjük önt, ha egyszer kap a gép.

3, Ha úgy dönt, hogy " Szállítási expressz ", segítünk, hogy gondoskodjon a szállítmány a nemzetközi expressz (például a DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, STB ), valamint közvetlenül szállít a cím (háztól-házig SZOLGÁLTATÁS)!

Ha a szállítmány expressz, érkezés után , a vevő csak akkor kell az adót megfizetni, továbbá segítséget nyújt a hajózási társaság a vámkezelés az ok gombot.

Ha a szállítmány expressz , hűtőközeg, majd eltávolították a szállítás előtt, mert tilos a gépen. Szóval, meg kell tölteni a hűtőközeg használata előtt, további részletek értesítjük önt, ha egyszer kap a gép.

4, Ha úgy dönt, hogy " a Szállítás vonaton ", segítünk, hogy gondoskodjon a szállítás Vonattal + Kocsi, közvetlenül szállítási címét (háztól-házig SZOLGÁLTATÁS)!

- Ha a szállítmány Vonattal + Teherautó , miután megérkezett, nem kell fizetni semmit! az ajánlat már tartalmazza az adó, illetve vám, díjak!

- Ez a módszer elsősorban alkalmas az ügyfelek származik, Oroszország, Kazahsztán, Kasmír, Mongólia, üzbegisztán,valamint a más belföldi országokban.

5, Ha úgy dönt, hogy " Nem tartalmazza a tehervonat ", segítünk megszervezni a termelést, közben felvesszük önnel a kapcsolatot veled, javasoljuk, hogy a megfelelő szállítási mód szerint a helyzet!

6, a gép mérete, kérjük, szíveskedjen megjegyezte, lehet, hogy néhány méret eltérés miatt a kézi mérés, kérjük, legyen óvatos, ha emiatt aggódni.

7 , hosszú idő Után transzfer transzfer, elkerülhetetlenül a hűtőközeg reflux, illetve más jelenségek,

ha az új vásárolni sült fagyi gép repült használata okozhat a kompresszor égett.

Szóval, kérem, tegye az új gép a padlón 12 órát használat előtt.

8 , a Vásárlók kell megvizsgálni csomag / áruk előtt figyelmesen aláírása a termék átvételét.

Ha bármilyen kárért, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi TNT / DHL / Fedex, hogy kérdezze meg a panaszok, de állítja, VAGY lépjen kapcsolatba velünk, hogy 24 órán belül.

Címkék: szeletelő hús, egyesült királyság, az egyesült királyság szállítás, Az olcsó hús szeletelő, Magas Minőségű, egyesült királyság, Kína egyesült királysági szállítás Szállítók
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 86.0kg (189.60lb.)
Csomag Méret 48cm x 38cm x 82cm (18.90in x 14.96in x 32.28in)
szín EXW gép ár, kifejezett ára, a CFR tenger költség
Teljesítmény (W) 1.5 kw
Modell KN20mm
méret termék 380*280*720 mm
Név 20mm húst csíkokra szeletelő gép, egyesült KIRÁLYSÁG
Funkció Vágási szeletek, csíkokra, majd kockákra
Modell Száma KN20mm
Tartozékok Darabolás / Keverés Penge
teljesítmény 1.5 kw
G. W 40kg
Méret-csomag 440*350*770mm
meat Marhahús
Feszültség (V) 220v
tanúsítási CE
Kapacitás Munka Tál (Csésze) 1000g
Csík Vastagsága 20mm
Feszültség 220V

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek